Transfernieuws

'Strijd tussen Feyenoord en PSV om Pepi barst los, Augsburg vraagt flink bedrag'

'Strijd tussen Feyenoord en PSV om Pepi barst los, Augsburg vraagt flink bedrag'

31-05-2023 09:48

Ricardo Pepi kan rekenen op interesse van PSV en Feyenoord en de Rotterdammers geven nu vol gas. Dat meldt Fabrizio Romano in zijn laatste podcast.

Pepi werd dit seizoen door FC Augsburg verhuurd aan FC Groningen en maakte ondanks de degradatie indruk in de Euroborg. "Hij gaat FC Augsburg zeker verlaten", aldus de doorgaans goed ingevoerde Romano. "Hij wil in de Eredivisie blijven spelen. Feyenoord drukt nu door, maar ook PSV is zeker nog in de race. Er is bij alletwee de clubs contact met FC Augsburg, maar de vraag is nu of de Eindhovenaren duidelijker gaan worden in wat ze willen."

Er wordt nog niet gesproken over transfersommen, maar wel is duidelijk dat Augsburg een groot deel van het bedrag dat zij voor Pepi betaalden terug willen zien. De Duitse club nam de Amerikaanse spits voor zestien miljoen euro over van FC Dallas.

Dat bedrag is voor Feyenoord te gortig. De Rotterdammers zouden Pepi alleen voor een betaalbaar bedrag over willen nemen. Het is onbekend hoe PSV erin staat, maar beide clubs hebben nog geen concreet bod uitgebracht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!