Nieuws

Domper voor Atlético en Depay: seizoen mogelijk ten einde voor Nederlander

Domper voor Atlético en Depay: seizoen mogelijk ten einde voor Nederlander

03-05-2023 17:52

Het seizoen van Memphis Depay is wellicht sneller ten einde dan gehoopt. De Nederlander heeft een kuitblessure opgelopen en lijkt enige tijd aan de zijlijn te moeten staan.

Memphis keerde afgelopen weekend terug bij Atlético Madrid. De aanvaller raakte tijdens de interland van het Nederlands elftal tegen Gibraltar geblesseerd, maar mocht zondag in de tachtigste minuut voor het eerst in ruim een maand weer minuten maken. De Nederlander bekroonde zijn optreden met een doelpunt, maar is niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Atlético meldt dat de aanvaller een kuitblessure heeft opgelopen en de komende weken niet inzetbaar is.

Spaanse media vrezen dat het seizoen er voor de Nederlander op zit. Atlético meldt dat de international zich tijdens de training afgelopen dinsdag terug moest trekken en zich daarna heeft laten onderzoeken. 'Uit testen die de Nederlander heeft ondergaan door de medische dienst van de club blijkt dat hij last heeft van een rechterkuitblessure. De spits, die fysiotherapie zal gaan krijgen, zal een revalidatietraining ondergaan en wachten op vooruitgang', meldt de Madrileense club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!