Nieuws

De Mos ziet PSV nog zoekende zijn: 'Ik mis het handschrift van Van Nistelrooij'

De Mos ziet PSV nog zoekende zijn: 'Ik mis het handschrift van Van Nistelrooij'

30-04-2023 07:16 Laatste update: 08:13

Aad de Mos ziet bij PSV nog maar weinig vastigheid in het elftal onder Ruud van Nistelrooij. De trainer werd pas afgelopen zomer aangesteld bij de Eindhovenaren, maar presteert nog niet naar behoren.

PSV neemt het zondagmiddag op tegen Ajax in de finale van de KNVB Beker. De Mos ziet dat het bij PSV richting het einde van het seizoen nog steeds ontbreekt aan structuur. "Ik mis het handschrift van Van Nistelrooij", vertelt de voormalig trainer tegen Nu.nl. "Hij had alleen wat bagage opgedaan in de jeugd van PSV. Hij heeft weinig vastigheden en structuur in zijn elftal aangebracht. Het hele elftal is gewisseld."

Toch wil De Mos niet alles afschuiven op de onervaren hoofdtrainer. De analist ziet dat de aanstelling van Earnest Stewart als technisch directeur zijn vruchten af kan gaan werpen. "PSV heeft een middelmatige selectie. Je bent dan als trainer al snel geneigd om te zoeken naar de ideale spelers. Alleen Simons is onomstreden, de rest is inwisselbaar."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!