Nieuws

'Feyenoord doet 'alles' aan wintertransfer Bazoer en legt contact met Vitesse'

'Feyenoord doet 'alles' aan wintertransfer Bazoer en legt contact met Vitesse'

07-01-2022 20:47

Feyenoord is bereid om ver te gaan om Riechedly Bazoer deze maand naar De Kuip te halen, stelt Voetbal International. Het is al langer duidelijk dat de Rotterdammers interesse hebben in de Oranje-international.

Het is inmiddels duidelijk dat naast PSV, Benfica en Sporting Portugal ook Feyenoord interesse heeft in Bazoer, die over een aflopend contract beschikt. In tegenstelling tot de drie eerstgenoemden, wil Feyenoord deze winter al handelen: VI meldt dat technisch directeur Frank Arnesen er 'alles' aan doet om Bazoer snel naar Rotterdam te halen.

De nummer drie van de Eredivisie heeft al een lijntje uitgegooid naar Vitesse voor Bazoer. Eerder werd duidelijk dat de Arnhemmers niet zomaar meewerken aan een wintertransfer van de Oranje-international. Vitesse wil naar verluidt minimaal twee miljoen euro ontvangen voor Bazoer. Feyenoord is echter bereid om ver te gaan voor de geboren Utrechter.

Trainer Arne Slot is groot voorstander van de komst van Bazoer. De multifunctionele Vitesse-speler geeft de coach meer mogelijkheden op het middenveld en in de defensie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!