Nieuws

Nagelsmann deelt goed nieuws over rentree Mazraoui

Nagelsmann deelt goed nieuws over rentree Mazraoui

17-02-2023 13:22 Laatste update: 13:25

Noussair Mazraoui gaat zich binnenkort weer op de training melden bij Bayern München. De verdediger staat sinds begin januari aan de kant vanwege een ontstoken hartzakje, maar is hard op weg terug.

Julian Nagelsmann stelt vrijdag op het persmoment dat Mazraoui zich binnenkort weer meldt. "Hij zal woensdag de groepstraining hervatten", verklapte de trainer van Der Rekordmeister. De Marokkaan miste tot dusver zeven wedstrijden bij Bayern waaronder de Champions League-kraker met Paris Saint-Germain. 

Mazraoui vertrok in de zomer van 2022 bij Ajax en speelde tot dusver elf wedstrijden in de Bundesliga. Daarin was de rechtsback goed voor drie assists. Benjamin Pavard neemt in ieder geval voorlopig de honneurs waar in Beieren op de plek van Mazraoui. De Fransman raakte enige tijd terug uit de gratie bij Bayern, maar is inmiddels weer een vaste speler onder Nagelsmann.

Bayern staat zaterdag tegenover Borussia Mönchengladbach. De Duitse topploeg is dit seizoen minder dominant in de Bundesliga en staat slechts één punt boven Borussia Dortmund. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!