Nieuws

'Drie spelers met Eredivisie-verleden in Union-basis voor clash met Ajax'

'Drie spelers met Eredivisie-verleden in Union-basis voor clash met Ajax'

16-02-2023 16:28 Laatste update: 16:35

De vermoedelijke opstelling van Union Berlin voor het treffen met Ajax is naar buiten gebracht. Volgens het toonaangevende Duitse blad Kicker verschijnen in de Johan Cruijff ArenA drie voormalig Eredivisie-spelers aan de aftrap in het shirt van Die Eisernen.

Onder de spelers die zich vanaf de eerste minuut mogen laten zien in Amsterdam bevinden zich Danilo Doekhi (ex-Vitesse), Sheraldo Becker (ex-ADO Den Haag, PEC Zwolle en Ajax) en Morten Thorsby (ex-sc Heerenveen). De verwachting is dat trainer Urs Fischer zoals gebruikelijk zal aantreden in een 3-5-2 formatie.

Christopher Trimmel ontbreekt op de rechtsbackpositie wegens een schorsing. De aanvoerder van Union Berlin wordt vervangen door Kroatisch international Josip Juranovic. Thorsby was de afgelopen twee duels nog invaller bij de stuntploeg uit Duitsland, maar gaat starten wegens de absentie van Janik Haberer. Hij is net als Trimmel geschorst voor het duel met Ajax.

Vermoedelijke opstelling Union Berlin: Rönnow; Doekhi, Knoche, Diogo Leite; Juranovic, R. Khedira, Roussillon; Laidouni, Thorsby; K. Behrens, Becker.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!