Nieuws

De Mos heeft vertrouwen in PSV-talent: 'Gaat meer opbrengen dan vijftien miljoen'

De Mos heeft vertrouwen in PSV-talent: 'Gaat meer opbrengen dan vijftien miljoen'

05-02-2023 09:01

Aad de Mos is overtuigd van de kwaliteiten van Johan Bakayoko. Volgens de voormalig trainer gaat de aanvaller meer opbrengen dan de vijftien miljoen euro die Paris Saint Germain afgelopen winter bood.

Vlak voor de transferdeadline bood PSG vijftien miljoen euro op Bakayoko. PSV besloot het bod af te slaan aangezien het niet in de clubstrategie zou passen. De Mos stelt dat PSV daar goed aan heeft gedaan. "Het is een jongen met heel veel potentie. Bakayoko is onder Van Nistelrooij echt doorgebroken bij Jong PSV en hij heeft hem dit jaar bij de A-selectie gehaald. Daar heeft hij goede wedstrijden met minder goede wedstrijden afgewisseld", vertelt De Mos bij Twee Viertje.

Ondanks de wisselvalligheid van de jonge vleugelaanvaller heeft De Mos alle vertrouwen in het jeugdproduct. "Het is een jonge speler. Ik vond hem tegen Emmen heel goed spelen, alleen de afwerking was matig. Dan wordt er al snel gezegd: strik erom en weg. Maar deze jongen gaat nog wel openbloeien, hij gaat goed begeleid worden door Van Nistelrooij en hij gaat meer opbrengen dan vijftien miljoen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!