Opinie

Neuer haalt flink uit naar Bayern: 'Het is gewoon honderd procent niet waar'

Neuer haalt flink uit naar Bayern: 'Het is gewoon honderd procent niet waar'

03-02-2023 19:12

Manuel Neuer heeft in niet misverstane bewoordingen uitgehaald naar het bestuur van Bayern München. De momenteel geblesseerde doelman kan niet begrijpen waarom keeperstrainer Toni Tapalovic aan de kant is geschoven.

Na meer dan elf jaar trouwe dienst werd de ervaren oefenmeester aan de kant geschoven. "Er was geen reden die ik kon begrijpen", foetert Neuer in gesprek met The Athletic. "Er zijn dingen gezegd waar ik het niet mee eens ben. Niets wat ik hoorde zou hebben uitgesloten dat mensen met elkaar in gesprek konden gaan en dingen uit konden zoeken."

Eén van de redenen waarom Tapalovic aan de kant is geschoven zou het lekken van informatie vanuit stafbesprekingen naar Neuer. "Nee. Honderd procent, nee. Toni deed dat nooit, onder geen enkele trainer", vervolgt Neuer stellig.

In een ander interview met de Süddeutsche Zeitung gaat de keeper nog een stapje verder. 'Ik had het gevoel dat mijn hart eruit werd gerukt. Het is het wreedste dat ik in mijn carrière heb meegemaakt. En ik heb veel meegemaakt..."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!