Nieuws

Perez verbaast zich over Ajax-speler: 'Zó ver verwijderd van dat niveau'

Perez verbaast zich over Ajax-speler: 'Zó ver verwijderd van dat niveau'

27-01-2023 13:06

Kenneth Perez is niet te spreken over de fysieke gesteldheid van Brian Brobbey. De aanvaller lijkt geen volledige wedstrijd vol te kunnen maken, stelt de Deense analist na het duel tussen Ajax en Volendam. 

Perez is van mening dat het gespierde lijf van Brobbey de spits in de steek laat. "Het was een spierblessure of kramp, hij kon niet meer lopen. Dat is toch best wel opvallend, dat het niet kan in een thuiswedstrijd tegen Volendam waarin je niet veel hoeft te lopen", meent Perez op ESPN. "Hij had ook geen sprints in de diepte, maar schoof vooral heen en weer."

De oud-voetballer stelt dat Brobbey een 'prachtexemplaar' is op het gebied van spieren, maar daarmee alleen red je het niet op het hoogste niveau. "Maar als je bedenkt hoeveel meters je moet afleggen en hoe je moet kunnen sprinten om in de absolute top te kunnen spelen, dan is hij daar zó ver verwijderd. Ik kan niet zeggen of hij een schop heeft gehad, dat heb ik niet gezien, maar het leek meer op kramp", besluit Perez.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!