Nieuws

'Dest weet zich in de belangstelling van PL-grootmacht: bod in voorbereiding'

'Dest weet zich in de belangstelling van PL-grootmacht: bod in voorbereiding'

23-12-2021 16:30

Sergiño Dest staat in de belangstelling van Chelsea. The Blues zijn op zoek naar een linksback, nu vaste kracht Ben Chilwell langdurig uit de roulatie is met een knieblessure. De Londenaren hebben maar liefst 35 miljoen euro over voor de FC Barcelona-speler, schrijft The Express.

Door de ernstige knieblessure van Chilwell, die waarschijnlijk tot het einde van het seizoen is uitgeschakeld, wil manager Thomas Tuchel graag een nieuwe linkervleugelverdediger aan zijn selectie toevoegen. Dest geldt als een interessante optie voor Chelsea, schrijft het Britse medium. 

De 21-jarige, in Nederland geboren Amerikaan, is interessant voor de Londense club gezien zijn leeftijd en zijn veelzijdigheid. De back kan op beide flanken uit de voeten. Sinds de komst van trainer Xavi bij de Catalaanse club hoeft Dest niet meer op veel speelminuten te rekenen. Gezien de noodlijdende financiële situatie van de club, lijkt een vertrek van de jongeling niet bij voorbaat uitgesloten.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!