Transfernieuws

'Strijd om Caicedo barst los: drie Engelse grootmachten informeren bij Brighton'

'Strijd om Caicedo barst los: drie Engelse grootmachten informeren bij Brighton'

25-01-2023 19:06

Meerdere Premier League-grootmachten hengelen naar de diensten van Moisés Caicedo. Niet alleen Chelsea, maar ook Arsenal en Liverpool denken voorzichtig aan de Ecuadoraanse middenvelder, meldt Fabrizio Romano.

Volgens de Italiaanse transferexpert hebben zowel Chelsea, Arsenal als Liverpool geïnformeerd naar de status van Caicedo. - de werkgever van de controleur – heeft drie keer hetzelfde antwoord gegeven: de intentie is om niet te verkopen, maar bij een gigantisch aanbod gaat er wel naar worden gekeken. In de Engelse media worden bedragen van om en nabij de tachtig miljoen euro genoemd.

Of Caicedo zelf weg wil bij Brighton, is onbekend. De middenvelder is individueel gezien bezig aan een goed seizoen, maar ook het collectief van de Engelse middenmoter laat zich gelden. Na negentien speelronden staat de club op een knappe zesde plaats in de Premier League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!