Transfernieuws

'Ten Hag voerde geheime gesprekken met zaakwaarnemer van Dortmund-vedette'

'Ten Hag voerde geheime gesprekken met zaakwaarnemer van Dortmund-vedette'

20-01-2023 12:30 Laatste update: 12:30

Manchester United heeft de gesprekken met Marco Reus geopend. De ster van Borussia Dortmund loopt aankomende zomer uit zijn contract en wordt gezien als een interessante optie voor The Mancunians.

Dat meldt Christian Falk. Volgens de BILD-journalist zou Erik ten Hag een 'geheime meeting' hebben gehad met de zaakwaarnemer van Reus om een overgang te bespreken. De 33-jarige vedette heeft zijn contract nog altijd niet verlengd in Dortmund en is dan ook in het bezit van een aflopende verbintenis.

Mocht United met Reus aan de haal gaan, dan zal het flink wat salaris moeten betalen. Volgens Falk strijkt de speler zo’n twaalf miljoen euro per jaar op. Een groot risico voor Ten Hag en co., gezien de blessurehistorie van de Duitser. De aanvaller kwam dit seizoen pas negen keer in actie en moest het WK met Duitsland laten schieten door een blessure.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!