Transfernieuws

'PSV 'grootste kanshebber': Silva heeft het 'helemaal gehad' bij Anderlecht'

'PSV 'grootste kanshebber': Silva heeft het 'helemaal gehad' bij Anderlecht'

18 januari - 07:22
4

PSV ligt op pole position voor de komst van Fábio Silva. De spits lijkt deze winter nog op weg naar de uitgang bij Anderlecht.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Silva zou in de clinch liggen met Anderlecht-trainer Brian Riemer. Wolverhampton Wanderers nam de twintigjarige spits in 2020 voor veertig miljoen euro over van FC Porto, maar de jonge Portugees kwam niet uit de verf in de Premier League. Deze zomer werd besloten om Silva voor een jaar te verhuren aan Anderlecht, maar daar lijkt nu vroegtijdig een einde aan te komen. The Wolves staan open voor een ontbinding van het huurcontract en een nieuwe verhuur.

Silva heeft het volgens HLN 'helemaal gehad' bij Anderlecht en maakt 'al een tijdje een ongemotiveerde indruk' op de training. Riemer lijkt ook klaar met de aanvaller. Silva wordt steevast gewisseld en de trainer sprak de Portugees al eens aan op zijn 'belabberde prestaties'. Dat zou hebben geleid tot een woordenwisseling, waarna Silva aangaf niet meer voor Anderlecht te willen spelen.

PSV is momenteel in onderhandeling met Wolverhampton Wanderers om de aanvaller voor anderhalf jaar te huren van de Premier League-club. De Eindhovenaren kunnen rekenen op stevige concurrentie: ook Sevilla en Real Sociedad azen op de aanvaller. Anderlecht heeft het laatste woord in deze situatie. Er staat namelijk geen ontsnappingsclausule in het contract van de spits, waardoor Paars-Wit de Portugees gewoon in België kan houden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie