Transfernieuws

De Telegraaf komt met details: Feyenoord verhoogt bod op Zerrouki met 1,5 miljoen

De Telegraaf komt met details: Feyenoord verhoogt bod op Zerrouki met 1,5 miljoen

08-01-2023 18:56

In navolging van Voetbal International meldt ook De Telegraaf dat Feyenoord het bod op Ramiz Zerrouki heeft verhoogd. Volgens de ochtendkrant is het bod dat zondagmiddag werd uitgebracht aanzienlijk hoger dan de initiële aanbieding.

De Telegraaf weet dat Feyenoord een bedrag van 6,5 miljoen euro heeft neergelegd bij FC Twente. Door middel van bonussen kan de transfersom nog eens oplopen met 1,5 miljoen euro. Daarnaast zouden de Tukkers een doorverkooppercentage in het vooruitzicht zijn gesteld. De precieze hoogte daarvan is vooralsnog niet duidelijk.

Het eerste aanbod van Feyenoord zou vijf miljoen euro voor Zerrouki zijn geweest. Dat bod werd resoluut terzijde geschoven, waarna de club bij monde van technisch directeur herhaaldelijk te kennen gaf niet van plan te zijn de Algerijn van de hand te doen. Zerrouki zelf maakt graag de gang naar Rotterdam-Zuid. Via Instagram hintte hij al nadrukkelijk op een transfer naar Feyenoord.

Zerrouki zandloper

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!