Nieuws

Nog maar één Premier League-wedstrijd over op zaterdag na volgende afgelasting

Nog maar één Premier League-wedstrijd over op zaterdag na volgende afgelasting

18-12-2021 14:44

Er is nog maar één van de zes Premier League-wedstrijden over zaterdag, nadat bekend werd dat ook Aston Villa-Burnley niet gespeeld kan worden. De thuisclub heeft te veel coronabesmettingen om aan de aftrap te kunnen verschijnen.

Het is in totaal al de zesde Premier League-wedstrijd van dit weekend die wordt afgelast vanwege de vele coronagevallen in Engeland. De enige wedstrijd die vooralsnog gespeeld gaat worden op zaterdag is Leed United-Arsenal, waar er om 18.30 uur afgetrapt zou moeten worden. 

Zondag staan er vooralsnog drie wedstijden op de planning in Engeland, dat zijn Wolverhampton-Chelsea, Newcastle United-Manchester City en Tottenham Hotspur-Liverpool. Tottenham was de eerste ploeg in de competitie die te maken kreeg met een coronauitbraak, maar lijkt nu weer voldoende herstelde spelers te hebben om de kraker tegen Liverpool te kunnen spelen.

Bij de wedstijden die er gespeeld mogen worden mogen de stadion wel volledig gevuld zitten. Er werd afgelopen week wel besloten dat er een negatieve test of vaccinatiebewijs nodig is om binnen te komen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!