Reactie

Lahm prijst ontwikkeling Bundesliga-duo: 'Het zijn gevestigde namen geworden'

Lahm prijst ontwikkeling Bundesliga-duo: 'Het zijn gevestigde namen geworden'

26-12-2022 19:46

Philipp Lahm stelt dat Jude Bellingham dé speler van de Bundesliga is gezien het jaar 2022. De voormalig captain van Bayern München prijst de ontwikkeling die de jongeling heeft doorgemaakt.

Ondanks zijn pas 19-jarige leeftijd is Bellingham een cruciale speler voor Borussia Dortmund. De Engelsman is niet meer weg te denken uit de basis van het elftal van Edin Terzic. "Als ik één speler moet kiezen, dan ga ik voor Jude Bellingham. Hij is cruciaal voor Dortmund", begon Lahm nadat hij werd gevraagd naar zijn beste speler van het Bundesliga-seizoen.

Naast Bellingham is er nog een talent in Duitsland die hoog in de pikorde staat bij Lahm: Jamal Musiala. 'Musiala en Bellingham zijn gevestigde namen geworden in de Bundesliga het laatste jaar. Het tweetal ontwikkelt zich met de dag en ik ben benieuwd wat we van ze gaan zien in 2023", besloot hij.

De twee talenten staan al sinds lange tijd in de spotlights, zo ook op het afgelopen WK. De wijze waarop Bellingham speelde bij Engeland werd veel geprezen, terwijl ook Musiala een van de positieve lichtpunten was tijdens het voor Duitsland toch duistere mondiale eindtoernooi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!