Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Marokko: Mazraoui en Ziyech starten, Saïss redt het niet

Vermoedelijke opstelling Marokko: Mazraoui en Ziyech starten, Saïss redt het niet

14-12-2022 06:48 Laatste update: 07:19

Marokko neemt het woensdag om 20.00 uur op tegen Frankrijk in de halve finale van het WK. Noussair Mazraoui wordt net als Hakim Ziyech in de basis verwacht volgens het Algemeen Dagblad. Aanvoerder Romain Saïss lijkt het duel te moeten missen.  

De ochtendkrant meldt dat Mazraoui terugkeert in de basisopstelling van bondscoach Walid Regragui. De vleugelverdediger is dit WK een vaste waarde op linksback, omdat vedette Achraf Hakimi de vaste rechtsback is. De kwartfinale tegen Portugal moest Mazraoui missen wegens ziekte, maar daar lijkt de oud-Ajacied dus van hersteld. De verdediger van Bayern München start op linksback.

In het centrum lijkt Marokko aanvoerder Romain Saïss te moeten missen. De verdediger van Besiktas leek het hele WK al op zijn tandvlees te lopen. Tegen Portugal viel de stopper geblesseerd uit en dat lijkt hem de das om te hebben gedaan. Saïss wordt niet in de basis verwacht tegen de Fransen in de halve finale en lijkt te worden vervangen door Jawad El Yamiq.

Wie het duel wel lijkt te redden is Ziyech. De middenvelder annex aanvaller viel ook geblesseerd uit tegen Portugal en er werd lang gevreesd dat de technicus de halve finale niet zou halen. Niets blijkt volgens het AD minder waar. De spelverdeler wordt gewoon in de basis verwacht in de aanval, samen met Youssef En-Nesyri en Sofiane Boufal.

Vermoedelijke opstelling: Bono; Hakimi, El Yamiq, Aguerd, Mazraoui, Ounahi, Amrabat, Amallah; Ziyech, En-Nesyri, Boufal

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie