Transfernieuws

'Real Madrid wint de slag om zestienjarig talent Endrick en betaalt megabedrag'

'Real Madrid wint de slag om zestienjarig talent Endrick en betaalt megabedrag'

08-12-2022 16:28 Laatste update: 16:42

Real Madrid heeft de strijd om het zestienjarige talent Endrick Felipe gewonnen, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Braziliaan mag zich in 2024 bij de Madrilenen melden wanneer hij achttien jaar oud is. Diens club, Palmeiras, ontvangt een enorm bedrag voor het talent. 

Romano meldde dinsdagavond al dat Paris Saint-Germain zich al had teruggetrokken in de race om het talent, maar nu is er zelfs bevestiging van de Italiaan: Real Madrid wordt over twee jaar de nieuwe club van Endrick. De Koninklijke betalen een bedrag van 60 miljoen euro plus twaalf miljoen euro aan bonussen voor het wonderkind.

Endrick viel op vijftienjarige leeftijd al op bij Palmeiras en staat sindsdien op de radar van de topclubs. Wel moet de Braziliaan wachten tot hij achttien is vanwege de regels. PSG bood dinsdag na verluidt nog een bedrag van 93 miljoen euro voor de talenten Endrick en Estevão (58 miljoen en 35 miljoen, respectievelijk, red.), maar Palmeiras wees dat bod af. Endrick zou naar verluidt een zesjarig contract tekenen bij de Madrilenen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!