Nieuws

'Frimpong in beeld bij Man United van Ten Hag, na WK worden gesprekken gestart'

'Frimpong in beeld bij Man United van Ten Hag, na WK worden gesprekken gestart'

29-11-2022 12:12

De goede prestaties van Jeremie Frimpong bij Bayer Leverkusen zijn niet onopgemerkt gebleven. De rechtsback is volgens de Duitse tak van Sky in beeld bij de nodige Europese topclubs.

Frimpong maakt dit seizoen veel indruk bij Bayer Leverkusen in de Bundesliga en de Champions League. In 21 duels scoorde de rechtsback al vijf keer en bovendien gaf hij drie assists. Dat komt hem op interesse van onder meer het Manchester United van manager Erik ten Hag te staan. Frimpong zou daar in beeld zijn als concurrent voor Diogo Dalot, die momenteel door gebrek aan tegenstand de onbetwiste nummer één is op rechtsback.

Sky meldt dat Manchester United Frimpong zeer interessant vindt. Na het WK zouden de gesprekken met het management van de potentiële Oranje-international worden opgestart. Dat zou betekenen dat Frimpong zijn laatste duel voor Bayer Leverkusen al gespeeld kan hebben.

In Spanje werd de naam van Frimpong ook al gelinkt aan Real Madrid. Het is onduidelijk hoe Frimpong zelf tegenover een winterse transfer staat. De focus zal nu ongetwijfeld op het WK in Qatar liggen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!