Nieuws

Update: Neymar heeft onderzoeken ondergaan, duidelijkheid over blessure blijft uit

Update: Neymar heeft onderzoeken ondergaan, duidelijkheid over blessure blijft uit

25 november - 14:30 Laatste update: 14:29
0

Brazilië heeft een bittere nasmaak overgehouden aan het eerste groepsduel met Servië. Sterspeler Neymar moest zich tien minuten voor tijd noodgedwongen laten vervangen door Antony wegens enkelklachten.

Brazilië wist donderdagavond dankzij twee treffers van Richarlison met 2-0 gewonnen van Servië. Desondanks hebben de Goddelijke Kanaries een dubbel gevoel overgehouden aan de eerste groepswedstrijd. Neymar moest noodgedwongen het veld verlaten met een enkelblessure. Uit foto’s blijkt dat de enkel van Neymar erg gezwollen is na afloop van het duel. Ook pinkt de Braziliaanse vedette een traantje weg op de reservebank. Het is nog onduidelijk wat de ernst van de blessure is.

De Serven hadden het donderdagavond op Neymar gemunt. De scheidsrechter floot maar liefst negen keer voor een overtreding op hem. Het is niet de eerste keer dat de sterspeler van Paris Saint-Germain hard werd aangepakt. Zo kreeg Neymar in 2018 ook al veel trappen te verduren. Toen moest de scheidsrechter in het duel met Zwitserland maar liefst tien keer ingrijpen.

Update: De blessures van Neymar en teamgenoot Danilo zijn vrijdag onderzocht. "Neymar en ook Danilo hebben vrijdag onderzoeken ondergaan. Beide spelers zijn daarna teruggekeerd naar het hotel en zullen daar verder worden behandeld door de fysiotherapeut", aldus de bond.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie