Nieuws

'Negen posities al vergeven bij Oranje voor groepsduel met Senegal'

'Negen posities al vergeven bij Oranje voor groepsduel met Senegal'

18-11-2022 07:29 Laatste update: 13:26
3

Volgens De Telegraaf zijn er al negen posities vergeven bij het Nederlands elftal voor het duel met Senegal. Bondscoach Louis van Gaal zou enkel twijfelen over de positie onder de lat en de positie naast Frenkie de Jong.

'Afhankelijk of Van Gaal de Afrikanen offensief, neutraal of defensief tegemoet wil treden, zal hij kiezen tussen Steven Berghuis, Teun Koopmeiners of Marten de Roon', schrijft de ochtendkrant. 'Koopmeiners lijkt de beste papieren te hebben, hoewel hij bij Oranje het minste heeft geleverd van het trio. Laatst viel de voormalige AZ’er na een paar minuten geblesseerd uit tegen Polen.'

Volgens Valentijn Driessen liet Andries Noppert een uitstekende indruk achter op keeperstrainer Frank Hoek tijdens de training in Doha. 'Hij volgde de Fries, die zijn debuut bij Oranje nog moet maken, op de voet. Remko Pasveer bracht zijn matige vorm bij Ajax mee naar Qatar en Feyenoorder Justin Bijlow liet in de vele partijtjes wel erg makkelijk wat ballen uit zijn handen vallen', concludeert de sportjournalist in zijn column.

De negen spelers die zeker zijn van een basisplaats: Jurriën Timber, Virgil van Dijk, Nathan Aké, Denzel Dumfries, Daley Blind, Frenkie de Jong, Cody Gakpo, Steven Bergwijn en Vincent Janssen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!