Nieuws

'Geblesseerde Mané mist sowieso eerste WK-wedstrijd tegen Nederland'

'Geblesseerde Mané mist sowieso eerste WK-wedstrijd tegen Nederland'

15-11-2022 16:59
1

Sadio Mané lijkt de WK-wedstrijd tegen Nederland aan zich voorbij te moeten laten gaan. Dat meldt Sky Sports dinsdagmiddag. De openingswedstrijd voor beide ploegen komt naar alle waarschijnlijkheid te vroeg voor de superster van Senegal.

De Senegalezen stellen al dagenlang alles in werk om Mané klaar te stomen voor de eerste wedstrijd van het WK. De aanvaller van Bayern München liep in het treffen tegen Werder Bremen een blessure op aan zijn rechter kuitbeen. Even leek het er zelfs op dat de 30-jarige helemaal niet mee zou gaan naar Qatar, maar bondscoach Aliou Cissé zette hem desondanks op de selectielijst.

Nu de wedstrijd tegen Oranje dichterbij komt, wordt ook steeds meer duidelijk. Een optreden van de vedette, die afgelopen seizoen van Liverpool naar Zuid-Duitsland vertrok, lijkt onhaalbaar. Beide landen staan maandag om 17.00 uur tegenover elkaar in het Al Thumama Stadion in Doha. Daarna volgen ontmoetingen met Qatar en Ecuador in poule A. Of Mané er dan wel bij is, is nog allerminst zeker.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!