Nieuws

Mudryk hoopt op wintertransfer: 'Liever starten bij Arsenal dan op de Real-bank'

Mudryk hoopt op wintertransfer: 'Liever starten bij Arsenal dan op de Real-bank'

15-11-2022 11:14

Mykhailo Mudryk hoopt op een wintertransfer en is gecharmeerd van Arsenal. De revelatie van Shakhtar Donetsk is onder de indruk van de koploper van de Premier League, die onder manager Mikel Arteta geweldig aan het seizoen zijn begonnen. 

In gesprek met journalist Vlada Sedan, de vrouw van Oleksandr Zinchenko, laat de vleugelspeler zich positief uit over de club uit Londen. "Uit een puur theoretisch perspectief start ik liever bij Arsenal dan dat ik op de bank zit bij Real Madrid. Ik zou dan waarschijnlijk voor Arsenal kiezen", vertelt de Oekraïener. "Ik volg Arsenal op de voet, het is een erg dynamische ploeg. Het verraste me hoe veel Arsenal-fans me volgen. Geen andere club heeft een achterban die mij zo volgt. Ze zeggen altijd: kom naar ons!"

Mudryk hoopt op een transfer in januari, maar weet nog niet waar hij heen wil. "Het gaat mij niet om de badge of de geschiedenis. De speelstijl van de ploeg zal de doorslag geven in mijn besluit. Het is erg belangrijk. Ik zou van streek zijn als ik niet in de winter mag vertrekken", besluit Mudryk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!