Nieuws

Kökcü dolblij: 'Vroeg aan de trainer of we de andere stand mochten weten'

Kökcü dolblij: 'Vroeg aan de trainer of we de andere stand mochten weten'

03-11-2022 21:52
1

Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü kreeg pas vlak voor het einde van de wedstrijd tegen SS Lazio te horen wat de stand was van het andere duel in de poule. FC Midtjylland won met 2-0 van STurm Graz, waardoor de Rotterdammers groepswinnaar zijn.

Kökçü wist lange tijd niet dat de andere uitslag gunstig was voor Feyenoord. "Ik vroeg twee minuten voor tijd nog aan de trainer: mogen we nu wel weten wat de stand daar is?", vertelt Kökçü na afloop bij Veronica. "Hij zei: die staan ook voor en we hebben genoeg aan 1-0. Toen de wedstrijd was afgelopen kwamen alle spelers juichend naar me toe en zeiden ze dat we eerste waren geworden."

Feyenoord won in eigen huis van de Italianen, nadat Santiago Giménez één minuut na zijn invalbeurt de 1-0 aantekende. Lazio ligt door het verlies uit de Europa League en moet na de winterstop genoegen nemen met de Conference League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!