Lewandowski draait Messi-sneer terug: 'Dat heb ik nooit willen zeggen'

Lewandowski draait Messi-sneer terug: 'Dat heb ik nooit willen zeggen'

Robert Lewandowski komt in een interview met Kicker terug op zijn explosieve woorden richting Lionel Messi. De Poolse topspits van Bayern München stelt dat hij niet goed begrepen is.

Lewandowski moest vorige week de Ballon d'Or aan Messi laten. Bij zijn toespraak kwam de Argentijn met het idee om de niet-uitgereikte prijs van 2020 aan de doelpuntenmachine van Bayern te geven. "Van dat idee word ik niet echt enthousiast", liet Lewandowski maandag weten. "Ik zou willen dat Messi oprecht is, geen loze woorden."

"Mijn interview met de Poolse tv wordt op dit moment verkeerd geïnterpreteerd", reageert Lewandowski een dag later in een interview met Kicker. "Ik heb nooit willen zeggen dat de woorden van Lionel Messi niet serieus of oprecht waren."

"Integendeel, ik was juist ontroerd door zijn speech, dat hij zei dat ik de Ballon d'Or in 2020 verdiende. Het zou mij heel erg goed doen als zijn woorden worden gehoord. Ik respecteer en waardeer Messi en wil hem nogmaals feliciteren met het winnen van de Ballon d'Or", besluit Lewy.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie