Nieuws

Sneijder wil Ajacied vaker zien spelen: 'Was zijn eerste en laatste balcontact'

Sneijder wil Ajacied vaker zien spelen: 'Was zijn eerste en laatste balcontact'

02-11-2022 07:34

Wesley Sneijder kan er niet bij dat Francisco Conceição maar een paar minuten mocht invallen in het duel tussen Rangers FC en Ajax. De Portugees kwam in de slotfase binnen de lijnen en was direct trefzeker.

Wat Sneijder betreft was het duel met Rangers bij uitstek de wedstrijd om talenten speeltijd te gunnen. Conceição rondde knap af en zette Ajax daarmee op 1-3. "Het was een knappe bal van Tadic, op de juiste snelheid, en hij werd ook fantastisch afgemaakt", zegt Sneijder op RTL 7 over de actie van Conceição. "Hij is vrij rap, is goed in de balcontrole en maakt hem ook geweldig af. Die jongen zou iets vaker moeten spelen."

Ajax moet het zondag tegen PSV opnemen en daar is niet veel ruimte voor de talenten. "Op een gegeven moment sta je 0-2 voor en moet Ranggers er nog twaalf maken om iets te bereiken. Dan denk ik: laat ze iets eerder invallen. Het doelpunt was zijn eerste en zijn laatste balcontact. Dat is gewoon zonde. Wanneer laat je zo'n jongen er dan wel aan ruiken?", besluit Sneijder. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!