Blind ziet geen reden om te vertrekken bij Ajax: 'Dat het zó zou verlopen...'

Blind ziet geen reden om te vertrekken bij Ajax: 'Dat het zó zou verlopen...'

Daley Blind zit bij Ajax helemaal op zijn plek en ziet geen enkele reden om nog een stap te maken. Sinds zijn vertrek bij Manchester United in 2018 speelt de verdediger weer in Amsterdam.

Na vier seizoenen Engeland keerde Blind terug op het oude nest en kende hij vele hoogtepunten. "Natuurlijk had niemand gedacht dat het zó zou verlopen", geeft hij toe in gesprek met De Telegraaf. "Maar sindsdien heb ik in de Champions League en competitie alleen maar mooie momenten meegemaakt, omdat ik in een geweldige selectie ben terechtgekomen met een top-staf."

Blind staat nog tot medio 2023 onder contract bij Ajax, al wil dat naar eigen zeggen graag verlengen. "Als ik het zo naar mijn zin blijf houden, zie ik geen reden om ooit nog ergens anders heen te gaan", zegt hij. "Ik sluit niet uit dat ik mijn carrière bij Ajax beëindig, nadat ik nog jaren heb gevoetbald. Want dat wil ik zeker. Ik voel me fit."

Hoewel Amsterdam zijn thuis is en hij gelukkig is bij Ajax, zegt hij 'nooit nooit'. "Of ik ooit nog naar het buitenland ga, hangt er vanaf welke club zich meldt en nog veel meer facetten. Voorlopig ben ik heel gelukkig bij Ajax en zeker niet op zoek naar een andere uitdaging, in het buitenland. Maar iedereen weet hoe de voetballerij werkt. Het kan zo weer anders zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie