Nieuws

Neergestoken Marí succesvol geopereerd: Spanjaard wacht revalidatieperiode

Neergestoken Marí succesvol geopereerd: Spanjaard wacht revalidatieperiode

28-10-2022 14:20 Laatste update: 14:21
1

AC Monza heeft via de officiële kanalen bevestigd dat de operatie van Pablo Marí goed is verlopen. De verdediger werd donderdag neergestoken en wacht een revalidatieperiode van twee maanden.

Een verwarde man viel in een supermarkt zes mensen aan, waaronder de voormalig mandekker van onder meer NAC Breda en Arsenal. Daarbij werd hij in zijn rug gestoken. "Ik liep met een winkelwagen met mijn kind erin en ik voelde ineens een ondraaglijke pijn in mijn rug", vertelde Marí vrijdag al aan La Gazzetta dello Sport.

Inmiddels is hij onder het mes gegaan in het Niguarda-ziekenhuis in Milaan. Daarbij zijn twee gewonde spieren 'gereconstrueerd', meldt Monza in het persbericht. Marí verkeerde nooit in levensgevaar.

Na de operatie moet de Spanjaard nog twee tot drie dagen in het ziekenhuis verblijven, voordat hij weer naar huis mag. Vervolgens begint de revalidatie voor Marí, die naar verwachting twee maanden in beslag zal nemen. Mede door ingrijpen van oud-voetballer Massimo Tarantino werd de verwarde man overmeesterd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!