Nieuws

'Kritiek vind ik niet erg, maar als men zegt dat ik arrogant ben word ik boos'

'Kritiek vind ik niet erg, maar als men zegt dat ik arrogant ben word ik boos'

23-10-2022 11:46

Mark Diemers scoorde wel, maar verloor zaterdag met 2-1 van Vitesse met FC Emmen. Na het duel kreeg de middenvelder het verwijt arrogant te zijn en daarop reageerde hij duidelijk.

Voor het interview met RTV Drenthe uitte Diemers zijn boosheid richting een collega-journalist. "Dat ging over kritiek op mij als persoon. Ik vind het helemaal niet erg als men kritisch is op mijn spel. Dat ben ik zelf ook. Maar als men zegt dat ik arrogant ben, dan maakt me dat boos", aldus de spelverdeler.

"Ik ben allesbehalve arrogant", vervolgt Diemers. "Ik wil het beste voor FC Emmen en het beste voor mezelf. Ja, ik straal zelfvertrouwen uit. Dat heb ik ook gewoon en ik denk dat dat ook belangrijk is voor mijn teamgenoten. Maar zelfvertrouwen is iets anders dan arrogantie."

Diemers hoopt met Emmen de weg omhoog in te slaan. "Het belangrijkste is dat we als team bij elkaar blijven en hard werken om het tij te keren. En daarin heb ik een belangrijke rol met mijn ervaring. Ik snap dan ook dat er veel naar mij wordt gekeken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!