Nieuws

Sturm Graz wil incidenten voorkomen in duel met Feyenoord en blokkeert tickets

Sturm Graz wil incidenten voorkomen in duel met Feyenoord en blokkeert tickets

22-10-2022 14:30 Laatste update: 14:32
2

Sturm Graz heeft honderden kaarten voor het duel met Feyenoord voortijdig geblokkeerd. De Oostenrijkse club heeft aangegeven dat er wordt gevreesd voor incidenten en dat daarom veel uit Nederland bestelde kaarten niet geldig zullen zijn. 

Fans die vanuit Nederland een ticket hebben besteld, ontvingen dit weekend een e-mail met de nodige informatie van Sturm Graz, weet 1908 te melden. In Oostenrijk staan tickets niet op naam, waardoor kaarten 'gewoon' vanuit Nederland kunnen worden besteld. Via de officiële weg zullen bijna 1400 Feyenoord-fans aanwezig zijn voor het duel in de Europa League, maar de verwachting is dat ongeveer 3000 fans de reis naar Graz zullen maken. 

Feyenoord overwintert in de Europa League indien er wordt gewonnen, waardoor de wedstrijd zeer gewild is onder de fans om bij te wonen. Sturm Graz heeft echter besloten in te grijpen. De geblokkeerde kaarten zijn legitiem verkregen, waardoor de verhoudingen op scherp worden gezet tussen Sturm Graz en Feyenoord. Feyenoord trapt donderdagavond om 21.00 uur af in de Europa League. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!