Nieuws

'Helemaal niet gek gedacht dat Feyenoord met de winterstop bovenaan staat'

'Helemaal niet gek gedacht dat Feyenoord met de winterstop bovenaan staat'

17-10-2022 20:40 Laatste update: 20:49
1

Afgelopen zondag wist Feyenoord overtuigend te winnen van AZ (1-3). De Rotterdammers stegen daarmee naar de derde plaats in de Eredivisie, op slechts twee punten achterstand van koploper Ajax. Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, ziet een rooskleurige winterstop in voor de Stadionclub.

"Het is helemaal niet gek gedacht dat Feyenoord met de winterstop bovenaan staat", zegt Gouka bij Voetbalpraat (ESPN). Daarmee doelt hij voornamelijk op het feit dat de topper tussen Ajax en PSV in de komende weken nog op het programma staat, net als PSV – AZ. "Er zijn nog vier speelronden te gaan dit jaar. Dat zijn twaalf punten. Feyenoord treft met Fortuna Sittard, Cambuur, Volendam en Excelsior de op papier zwakkere tegenstanders."

Ook Kenneth Perez reageert daarop. De Deen ziet dat Arne Slot eindelijk zijn vaste basiself lijkt te hebben gevonden, wat voor zekerheid zorgt. "Ik denk dat er alleen op linksback nog onzekerheidjes zijn. Voor de buitenkant is de invulling wel gelegd met Sebastian Szymanski die eigenlijk als extra middenvelder speelt. De keuze is nu of je Hancko op linksback zet en dan Rasmussen centraal. Of je zet Hancko centraal en dan één van de minst kwade op links."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!