Nieuws

Lacazette twijfelt over positie Bosz: 'Niet aan mij om te beslissen of hij blijft'

Lacazette twijfelt over positie Bosz: 'Niet aan mij om te beslissen of hij blijft'

08-10-2022 08:19 Laatste update: 10:14

Alexandre Lacazette was het niet eens met trainer Peter Bosz in de wedstrijd van Olympique Lyon tegen Toulouse. De Franse ploeg wist voor de vijfde duel op rij niet te winnen waardoor de positie van trainer steeds benauwder wordt.

Lyon kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Toulouse. Lacazette twijfelde na afloop over de keuzes van Bosz en sprak geen steun uit richting zijn trainer. "Ik wil wedstrijden winnen. Het is niet aan mij om te beslissen of hij blijft of niet. Achter de schermen wordt veel gepraat. Je moet niet denken dat we niets doen, zeker niet. We doen ons best om de situatie op te lossen. We blijven hard werken”, vertelde Lacazette tegenover Prime Video. "We waren iets beter dan de tegenstander, maar verdedigend waren we zwak."

Bij een stand van 1-1 besloot Bosz spits Moussa Dembélé te wisselen, ondanks het feit dat er juist gescoord moest worden. "Ik was verrast", reageert Lacazette. "We deden het goed met Moussa in de punt. Maar de coach maakt zijn keuzes, we moeten dat respecteren. Als aanvaller begrijp ik niet waarom een spits wordt gewisseld terwijl we moeten scoren. Ik speel graag samen met Moussa."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!