Nieuws

'Dat vond ik zo respectloos na alles wat ik voor FC Utrecht heb betekend'

'Dat vond ik zo respectloos na alles wat ik voor FC Utrecht heb betekend'

05-10-2022 15:02

Yassin Ayoub is erg teleurgesteld in de manier waarop zijn oude club FC Utrecht met hem is omgegaan. De middenvelder wilde graag terugkeren, maar kreeg geen kans van de Domstedelingen.

Afgelopen weekend stond Ayoub met zijn huidige werkgever Excelsior tegenover Utrecht. De Rotterdammers verloren met 0-1, iets dat Ayoub graag anders had gezien."Ik moest op ze wachten, het was afhankelijk van wat er met andere spelers zou gebeuren. Dat vond ik zo respectloos na alles wat ik voor de club heb betekend", vertelt Ayoub tegen het Algemeen Dagblad. "Ik had ze liever pijn gedaan."

"Ik draag FC Utrecht nog altijd een warm hart toe, maar ik vind het nog steeds jammer dat ze me niet het voordeel van de twijfel hebben gegeven", vervolgt de 28-jarige middenvelder "Je ziet dat het niet lang duurt om fit te worden. Ik ben nu gelukkig bij Excelsior, maar dat stelde me wel teleur."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!