Nieuws

Nagelsmann zeer tevreden na overwinning: 'Het resultaat vandaag was belangrijk'

Nagelsmann zeer tevreden na overwinning: 'Het resultaat vandaag was belangrijk'

01-10-2022 10:01

Bayern München-trainer Julian Nagelsmann zag zijn ploeg vrijdagavond overtuigend winnen van Bayer Leverkussen. De Duitse oefenmeester was opgelucht om de vormcrisis te doorbreken.

Bayern won op een zeer overtuigende manier van Leverkussen. De dominatie spatte van het spel af en de Beierse formatie kwam geen seconde in de problemen. Voor rust werd de winst al veilig gesteld en werd het publiek met meerdere prachtaanvallen smakelijk vermaakt. "Winnen is altijd het belangrijkste, maar vandaag was het resultaat al helemaal belangrijk. De uitvoering die wij vanavond hebben laten zien was goed", vertelde Nagelsmann na afloop op de persconferentie.

In de vier voorgaande competitiewedstrijden werden punten verspeeld door Bayern. Hierdoor nam de kritiek op zowel de ploeg als de trainer toe, wat hij maar al te goed begrijpt. "Er is veel geschreven, ook wat betreft de relatie tussen de ploeg en de staf. Je moet een goed gevoel hebben of de spelers je mogen of respecteren. Want niet iedereen hoeft mij aardig te vinden. Als ik zie hoe wij vandaag als ploeg hebben gespeeld, dan kan ik alleen maar tevreden zijn. Verdedigend waren we ook zeer solide", sloot Nagelsmann af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!