Nieuws

Flemming: 'Ik vind het nog veel leuker om in Engeland te spelen dan ik dacht'

Flemming: 'Ik vind het nog veel leuker om in Engeland te spelen dan ik dacht'

22 september - 12:29
0

Zian Flemming heeft het enorm naar zijn zin in Engeland. De 24-jarige aanvaller maakte deze zomer de overstap van Fortuna Sittard naar Championship-club Millwall en daar heeft hij geen moment spijt van gehad.

Flemming is erg blij dat hij deze zomer de transfer kon maken waar hij lange tijd naar uitkeek. "Ik was er echt klaar voor, zowel sportief als mentaal. Het hoefde niet per se Engeland te zijn, er waren meerdere clubs geïnteresseerd. Maar veel Engelse clubs hebben zich gemeld en dat is wel een teken dat mijn spel hier goed past en ik in de smaak val", vertelt de 24-jarige aanvaller in gesprek met VoetbalPrimeur. "Nottingham Forest heeft een bod gedaan, maar ook Huddersfield Town was in de winter concreet, samen met Millwall. En ik kon ook naar Italië."

Uiteindelijk koos Flemming voor een avontuur bij Millwall, een typisch Engelse club. "Oprecht, ik vind het nog veel leuker om in Engeland te spelen dan ik dacht, vooral door de sfeer in de stadions. Toen ik klein was ben ik naar meerdere wedstrijden in Engeland geweest, ook op Boxing Day. Dus ik wist al hoe het hier beleefd wordt, maar zelf op het veld staan is veel leuker."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie