Nieuws

'Voel me nu welkom bij de club, bij mijn teamgenoten is er nooit iets veranderd'

'Voel me nu welkom bij de club, bij mijn teamgenoten is er nooit iets veranderd'

22 september - 07:05
0

Frenkie de Jong heeft er een roerige transferperiode opzitten. FC Barcelona wilde de Oranje-international wegen financiële problemen graag van de hand doen, maar de ex-Ajacied weigerde te vertrekken.

"Ik had in mei al besloten dat ik wilde blijven. Dus ik was zelf heel rustig", zegt De Jong in gesprek met de NOS. De Oranje-international vertelt in aanloop naar het Nations League-duel met Polen dat hij nooit heeft overwogen om de club te verlaten. Ondanks dat hij naar de uitgang werd gedirigeerd, lijkt alles weer goed tussen de creatieve middenvelder en zijn werkgever. "Ik voel me nu welkom bij de club. Bij mijn teamgenoten is er nooit iets veranderd."

De Jong is geen onomstreden basisspeler meer bij FC Barcelona, maar als het aan hem ligt komt daar snel verandering in. "Ik zit goed in mijn vel, hopelijk gaan we dat morgen tegen Polen zien." De spits van Polen, Robert Lewandowski, maakte deze zomer de overstap van Bayern München naar Barcelona. "Hij is heel positief, brengt veel energie en is een supergoeie speler", aldus de ex-Ajacied.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie