Van Bronckhorst verkiest Feyenoord boven Rangers: Dat zal altijd zo blijven

Van Bronckhorst verkiest Feyenoord boven Rangers: "Dat zal altijd zo blijven"

Giovanni van Bronckhorst staat donderdagavond voor zijn debuut als manager van Rangers FC. In gesprek met de NOS besprak de Nederlander zijn nieuwe stap, maar kon hij het ook niet laten om te benadrukken hoeveel hij van Feyenoord houdt.

Van Bronckhorst komt terecht bij een enorme club, waar hij zelf actief is geweest als speler tussen 1998 en 2001. De oefenmeester is niet bang voor de druk die dat met zich meebrengt. "Ik heb al voor een grote club als Feyenoord gewerkt, een club met veel druk", begon hij over zijn nieuwe uitdaging. "Rangers en Feyenoord zijn daarin vergelijkbaar. Hopelijk kan ik hier dezelfde successen brengen."

Wanneer Van Bronckhorst wordt gevraagd om te kiezen tussen Feyenoord en Rangers, hoeft hij niet lang na te denken. "Feyenoord blijft natuurlijk mijn grote liefde. Daar kan geen club tegenop. Met Feyenoord ben ik opgegroeid. Dat is iets speciaals en dat zal altijd zo blijven", zegt de clubicoon.

Van Bronckhorst staat donderdagavond meteen voor een flinke uitdaging. De Rangers moeten thuis winnen van Sparta Praag om nog kans te maken op de volgende ronde van de Europa League. "We zitten allebei in een goede positie. Feyenoord nog net iets beter gezien de stand, maar we kunnen met een goed resultaat ook verder in de Europa League. Het is een mooi moment voor mij om de fans weer te zien en te voelen. Daar kijk ik enorm naar uit", aldus Van Bronckhorst.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie