Nieuws

Het donderde bij Feyenoord: 'De trainer werd boos op ons, dat kregen we te horen'

Het donderde bij Feyenoord: 'De trainer werd boos op ons, dat kregen we te horen'

04-09-2022 08:37 Laatste update: 08:39

Met Orkun Kökçü als nieuw aanvoerder wist Feyenoord het tij te keren tegen Go Ahead Eagles afgelopen zaterdag (3-4). De Turk concludeerde dat het niet allemaal om over naar huis te schrijven was.

Na een blikstemstart van Go Ahead keken de Rotterdammers na een klein kwartier tegen een 2-0 achterstand aan. “We begonnen slordig”, concludeerde de middenvelder meer dan terecht bij ESPN. Zich druk maken, deed hij niet. ”Ik heb nooit het gevoel gehad dat er niks te halen viel.”

Dat gevoel bekroop Kökçü omdat hij weet dat zijn club wel eens voor hetere vuren heeft gestaan. De Rotterdammers weten als geen ander hoe ze zich terug moeten knokken na een achterstand. Sinds de aanstelling van Arne Slot haalde Feyenoord de meeste punten na een achterstand. “We hebben dit en vorig seizoen getoond dat we over veerkracht beschikken”, zei de aanvoerder.

Toch was er in de rust even niemand veilig voor Slot. “De trainer werd wel boos op ons. We pakken het na het begin voetballend dan wel goed op, maar het start met instelling. Je moet ook je duels winnen en verdedigend je taken uitvoeren. Dat kregen we wel te horen.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!