Transfernieuws

'Geen Feyenoord, Ajax of PSV: Leeds haalt op laatste moment Gnonto op bij Zürich'

'Geen Feyenoord, Ajax of PSV: Leeds haalt op laatste moment Gnonto op bij Zürich'

02-09-2022 00:07 Laatste update: 00:14

Leeds United is dicht bij de komst van Wilfried Gnonto, meldt Fabrizio Romano. Het voormalig PSV-, Feyenoord- én Ajax-target komt over van FC Zürich.

De doorgaans goed ingevoerde Romano meldt dat Leeds United op het punt staat om Gnonto te contracteren. Er zou alleen nog een werkvergunning moeten worden geregeld voor de Italiaans international. De journalist laat er in ieder geval zijn welbekende ‘here we go’ op los. Gnonto is persoonlijk akkoord met Leeds.

Gnonto was lange tijd in beeld bij Feyenoord als opvolger van Luis Sinisterra. Uiteindelijk kozen de Rotterdammers voor andere opties. De naam van de Italiaan zong ook rond bij PSV en Ajax, maar zij leken minder serieus geïnteresseerd.

Leeds heeft zo op het laatste moment tóch nog een aanvallende versterking binnen. Cody Gakpo zei een transfer naar Engeland af, terwijl Bamba Dieng op het laatste moment voor OGC Nice koos.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!