Transfernieuws

'Update: Romano ontkent onderhandelingen Barça en Betis over Fekir'

'Update: Romano ontkent onderhandelingen Barça en Betis over Fekir'

01-09-2022 20:29

FC Barcelona tovert nog één potentiële versterking uit de hoge hoed. Volgens het Spaanse Diario AS zijn de Catalanen bezig met de komst van Nabil Fekir.

Het Spaanse medium meldt dat Fekir momenteel op het kantoor van Real Betis in Sevilla is om een transfer naar FC Barcelona mogelijk te maken. Het is onbekend of het om een huurtransfer of een definitieve transfer gaat.

Barcelona heeft het er maar druk mee op Deadline Day. De Catalanen zien mogelijk onder meer Pierre-Emerick Aubameyang en Memphis Depay nog vertrekken. In plaats van eerstgenoemde moet linksback Marcos Alonso overkomen van Chelsea. Ook Hector Bellerin moet nog aan de selectie worden toegevoegd als vervanger van Sergino Dest. 

Fekir wordt mogelijk gezien als alternatief voor Bernardo Silva. De middenvelder van Manchester City was lange tijd in beeld bij Barça, maar kon vanwege het aanblijven van Frenkie de Jong niet worden aangetrokken. Fekir speelde tot op heden 121 duels voor Betis, waarin hij 22 keer scoorde en 25 assists gaf.

Update: een razendsnelle update van Fabrizio Romano. De doorgaans goed ingevoerde journalist ontkent de geruchten dat Barcelona bezig zou zijn met de komst van Fekir. De middenvelder van Real Betis lijkt dus niet naar Catalonië te komen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!