Transfernieuws

'Komst Benfica-doelman van de baan: Grillitsch en Ocampos komen wél naar Ajax'

'Komst Benfica-doelman van de baan: Grillitsch en Ocampos komen wél naar Ajax'

31-08-2022 23:46 Laatste update: 23:51
1

Ajax lijkt achter de komst van Odysseas Vlachodimos te vissen, melden zowel Twitteraar Hamselaar, Voetbal International, De Telegraaf en Fabrizio Romano. Lucas Ocampos en Florian Grillitsch zullen binnenkort wél worden gepresenteerd door de Amsterdammers.

De deal met Benfica over een overgang van de Duits-Griekse doelman kon niet meer op tijd in orde worden gemaakt. Hoofdredacteur Freek Jansen van Voetbal International liet zich uit over de vastgelopen onderhandelingen in de transfershow van VI. "Dit is ook weer iets waarbij Ajax beter vooraf scherp hadden kunnen handelen. Ik verwacht voor 00.00 uur geen persbericht meer hierover."

De doorgaans betrouwbare Twitter Hamselaar verwacht dat Ajax in januari terug zal komen voor de Benfica doelman. De Vlachodimos-deal mislukte naar verluidt opnieuw doordat de Raad van Commissarissen van Ajax voor de transfer ging liggen. Datzelfde gebeurde al bij een eventuele definitieve komst van Lucas Ocampos.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!