NAC leidt dure nederlaag tegen MVV, Heracles en Jong PSV doen goede zaken

15-08-2022 22:22

NAC Breda heeft maandagavond averij opgelopen in de Keuken Kampioen Divisie. De Bredanaren verloren met 3-1 van MVV. Heracles Almelo en Jong PSV wisten hun wedstrijden wel om te zetten in een overwinning.

MVV – NAC Breda 3-1

Vanaf minuut één was het MVV dat NAC bij de strot pakte. De Limburgers kwamen na acht minuten voetballen al op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Koen Kostons. Niet veel later was het weer raak: Mart Remans faalde niet vanaf elf meter. Na een uur spelen werden de wedstrijd helemaal in het slot gegooid. Ruben van Bommel, de zoon van Mark, maakte er 3-0 van. Namens de bezoekers deed Jort van der Sande nog iets terug, waardoor de eindstand op 3-1 werd bepaald.

Jong FC Utrecht – Heracles Almelo 0-3

Heracles zal zich soms even in de Eredivisie hebben gewaand. De Almeloërs speelden in de Galgenwaard tegen Utrecht, maar tegen de beloften weliswaar. Geen moment kwamen de Heraclieden in gevaar tegen Jong Utrecht. Namens de bezoekers namen Nikolai Laursen (2x) en Samuel Armenteros de doelpunten voor hun rekening.

Jong PSV – FC Dordrecht 1-0

Jong PSV deed maandagavond goede zaken op de Herdgang. De beloften van de Eindhovenaren waren met 1-0 te sterk voor Dordrecht. Jason van Duiven maakte na een uur spelen het enige doelpunt van de wedstrijd. Ki-Jana Hoever kwam negentig minuten in actie voor de ploeg van Adil Ramzi.