Transfernieuws

'Manchester United staakt Arnautovic-onderhandelingen wegens opinie achterban'

'Manchester United staakt Arnautovic-onderhandelingen wegens opinie achterban'

09-08-2022 14:56 Laatste update: 15:11

Manchester United heeft de jacht op de handtekening van Marko Arnautovic gestaakt, weet The Athletic. De 33-jarige aanvaller had een overstap naar Engeland wel zien zitten, maar de Engelse grootmacht ziet toch af van zijn komst.

Tijdens de wedstrijd van United tegen Brighton & Hove Albion van afgelopen zondag kwam het nieuws over Arnautovic naar buiten. The Red Devills zouden in de Oostenrijker een geschikte kandidaat voor de spitspositie zien, maar die gedacht blijkt niet voor lange duur te zijn geweest. Een eerste bode van acht miljoen euro werd afgeslagen door Bologna. Volgens het Engelse medium gaat het tweede bod er niet van komen.

Volgens het kwaliteitsmedium zoude de reacties van de United-aanhang een doorslaggevende rol hebben gespeeld in het terugtrekken uit de onderhandelingen. De supporters zagen namelijk hoe Arnautovic op het EK 2020 een anti-Albanië vlag liet zien, iets wat niet past binnen het zero tolerance beleid van de club.

De zoektocht naar een geschikte aanvaller gaat dus langzaam door. Volgens de laatste berichtgeving van ESPN zou er al een nieuwe naam circuleren op Old Trafford. Cody Gakpo zou zich wel eens bij de Eredivisie enclave van United kunnen gaan voegen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!