Nieuws

Lens gaat grote rol spelen in ambitieuze plannen nieuwe club: 'Titel behalen'

Lens gaat grote rol spelen in ambitieuze plannen nieuwe club: 'Titel behalen'

09-08-2022 13:57

Jeremain Lens maakte onlangs de overstap naar Versailles FC. De Franse voetbalclub is enorm verheugd met het binnenhalen van de voormalig Oranje-international en heeft grootse plannen.

Lens kwam niet helemaal fit binnen bij Versailles, maar dit is volgens trainer Youssef Chibhi geen probleem. "Ik wil dat Jeremain straks het niveau omhoog gaat krikken', vertelt de trainer tegenover L'Équipe. "Hij moet zijn teamgenoten in de voorbereiding in gaan halen. Maar dat doen we zonder haast. Het moet efficiënt gebeuren."

De voormalig spits van onder meer AZ en PSV kan met zijn ervaring een grote rol gaan spelen op het derde niveau van Frankrijk. "Hij kent de moeilijkheidsgraad van het spelen op het hoogste niveau. Jeremain moet de andere jongens wegwijs maken", is Chibhi duidelijk.

Versailles is erg ambitieus. "We willen de titel behalen op de meest eervolle manier", zegt de oefenmeester van de Franse club. "Onze club heeft geen haast, maar zet de ontwikkeling wel voort. We gaan onszelf ontdekken. Maar we gaan voor het kampioenschap." Lens moet een cruciale rol gaan spelen in het succes van zijn nieuwe werkgever.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!