Nieuws

'Martinez en Eriksen staan voor mogelijk debuut, kans op basisplaats voor Ronaldo'

'Martinez en Eriksen staan voor mogelijk debuut, kans op basisplaats voor Ronaldo'

5 augustus - 16:33 Laatste update: 17:03
1

Nieuwkomers Lisandro Martínez en Christian Eriksen zijn inzetbaar tegen Brighton & Hove Albion, zo maakt Erik ten Hag bekend op de persconferentie voorafgaand op de wedstrijd. Alleen Anthony Martial is afwezig, aangezien hij een lichte blessure heeft.

De van Ajax afkomstige aanwinst kan dit weekend zijn debuut gaan maken voor de Red Devils, maar op de persconferentie liet Ten Hag niets los over een mogelijke basisplaats voor de Argentijn. Ook Christian Eriksen zit bij de selectie voor de eerste wedstrijd van het seizoen.

De blessure van Martial biedt kansen voor Cristiano Ronaldo op een basisplaats. De Portugees was een groot deel van de voorbereiding afwezig wegens privé-omstandigheden. Nadat duidelijk werd dat Ronaldo naar alle waarschijnlijkheid in Manchester bleef, leek een basisplaats nog onvoorstelbaar. Ronaldo zou zelf Champions League willen spelen, maar aangezien de clubs niet in de rij staan, lijkt een langer verblijf in Manchester zijn enige overgebleven optie.

De vorige edtitie tussen beide clubs eindigde in een blamage voor Manchester United. De club van toenmalig manager Ralf Rangnick ging met 4-0 af op bezoek bij Brighton. Erik ten Hag zal hopen op eerherstel en drie punten in de eerste wedstrijd van het seizoen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie