Transfernieuws

'Kaapdeal in de maak: Chelsea persoonlijk rond met Manchester City-doelwit'

'Kaapdeal in de maak: Chelsea persoonlijk rond met Manchester City-doelwit'

02-08-2022 09:52

Chelsea lijkt door te pakken in de strijd om de handtekening van Marc Cucurella. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft de club uit Londen een akkoord bereikt met de Spanjaard over de persoonlijke voorwaarden.

Maandag werd bekend dat Chelsea zich graag zou willen versterken met Cucurella. The Blues zijn niet de enige club uit Engeland die de linksback aan de selectie wil toevoegen, aangezien ook Manchester City al lange tijd bezig is om de deal rond te krijgen. The Citizens pakken alleen niet door, maar dat lijkt Chelsea nu wel te doen.

De club van Amerikaans eigenaar Tom Boehly heeft namelijk een akkoord bereikt met het kamp-Cucurella. Volgens de Italiaanse journalist is definitieve deal erg dichtbij en gaat de back van Brighton & Hove Albion deze accepteren wanneer beide clubs het eens zijn over de transfersom. Dat betekent dat Chelsea de selectie flink gaat versterken op de backposities.

Naast Cucurella wordt er ook aan de komst van Denzell Dumfries gewerkt. De Oranje-international moet de ploeg van Thomas Tuchel van de nodige kwaliteit gaan voorzien aan de rechterkant.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!