Nieuws

Feyenoord dicht bij gewenste linksbuiten: 'Ervan overtuigd dat het gaat lukken'

Feyenoord dicht bij gewenste linksbuiten: 'Ervan overtuigd dat het gaat lukken'

02-08-2022 09:31
1

Dat Igor Paixão in de belangstelling staat van Feyenoord is bekend. Of de Braziliaan haalbaar is voor de Rotterdammers is een tweede, maar de zaakwaarnemer van de hoofdrolspeler heeft goede hoop. Hij spreekt van ‘een aanzienljke kans’ dat de transfer rond gaat komen.

De 22-jarige Paixão is in beeld om de nieuwe linksbuiten van Feyenoord te worden. De Rotterdammers zijn concreet voor de Braziliaan. Het betrouwbare 1908 ging in gesprek met de zaakwaarnemer van de speler van Coritiba, Everson Silva. "Er is een aanzienlijke kans dat Igor voor Feyenoord gaat tekenen", klinkt het.

"Feyenoord hoeft alleen nog wat details in de onderhandelingen te verbeteren, zoals de betaalwijze", vervolgt de belangenbehartiger, die goede hoop heeft. "Wij zijn ervan overtuigd dat de deal gaat lukken."

Het leek er alle tijd op dat Paixão niet haalbaar leek voor Feyenoord omdat Coritiba een vraagprijs hanteerde van meer dan zeven miljoen euro. Daar lijkt het nu toch vanaf gestapt, waardoor de mogelijke overgang nieuw leven in wordt geblazen. Mocht het er uiteindelijk toch niet van komen, dan komen Wilfried Gnonto en Largie Ramazani weer in beeld. Over eerstgenoemde werd deze week bekend dat zijn club, FC Zürich, zijn vraagprijs heeft laten zakken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!