Nieuws

'Bayern maakt vraagprijs van Zirkzee bekend, ook terugkoopclausule is een must'

'Bayern maakt vraagprijs van Zirkzee bekend, ook terugkoopclausule is een must'

20-07-2022 14:21

Bayern München heeft het prijskaartje voor Joshua Zirkzee bepaalt. De Bundesliga-kampioen verlangt zo’n tien à vijftien miljoen euro voor de Nederlandse spits.

Zirkzee was één van de namen die aansloot in de voorbereiding van Bayern en met het vertrek van Lewandowski had het er alle schijn van dat er weer kansen zouden gaan komen. Dat lijkt nu toch niet het geval te zijn. De Duitse landskampioen richt zijn pijlen op andere targets, waaronder de zeventienjarige Mathys Tel, die 25 miljoen euro moet kosten volgens zijn club Stade Rennes.

Bayern gaat nog redelijk hoog in de boom zitten wat betreft de vraagprijs van Zirkzee. De Der Rekordmeister wil tien tot vijftien miljoen euro voor de spits. Daarnaast moet er ook een terugkoopclausule in het contract op worden genomen.

In Duitsland zou VfB Stuttgart concrete interesse hebben in Zirkzee. Daar komen ook nog clubs uit Italië, Engeland en Nederland bij. Ajax en PSV zouden worden genoemd als het nieuwe thuis van de Nederlander, maar Brian Brobbey is prioriteit in Amsterdam terwijl Luuk de Jong al is gepresenteerd in Eindhoven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!