Transfernieuws

Oude bekende Larsson duikt op in Turkije: Antalyaspor maakt komst van Zweed bekend

Oude bekende Larsson duikt op in Turkije: Antalyaspor maakt komst van Zweed bekend

19-07-2022 15:39

Sam Larsson is opgedoken bij Antalyaspor. De Turkse club heeft dinsdag aangekondigd dat de Zweedse aanvaller een tweejarig contract tekent met optie tot een derde seizoen. 

Dat maakt Antalyaspor via de officiële kanalen bekend. Larsson maakte furore bij Feyenoord tussen 2017 en 2020 en maakte daarna de overstap naar het Chinese Dalian Pro. De Zweed werd naar eigen zeggen niet betaald tijdens zijn tijd in Azië en liet zijn contract na twee seizoenen in mei ontbinden. 

De linksbuiten heeft nu een nieuw onderkomen gevonden en zal de komende tijd in de Süper Lig spelen. 'Wij heten onze voetballer welkom en wensen hem veel succes onder ons rood-witte embleem', valt te lezen op de Twitterpagina van de club. Antalyaspor werd het afgelopen seizoen zevende in de Süper Lig. Larsson speelde in het seizoen 2020-2021 slechts acht wedstrijden voor Dalian vanwege visumproblemen, maar scoorde daarin wel drie keer en gaf één assist. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!