Nieuws

Janssen oogst lof: 'Ook in de Conference League moet het gelijk 'boenk op' zijn'

Janssen oogst lof: 'Ook in de Conference League moet het gelijk 'boenk op' zijn'

16-07-2022 12:11

Vincent Janssen heeft een goede eerste beurt gemaakt in België. De 28-jarige spits had vrijdag slechts zeven minuten nodig om te scoren voor Royal Antwerp FC in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Dinamo Kiev.

Het was zijn tweede doelpunt in het shirt van Antwerp. Zijn eerste goal maakte hij tegen het KV Mechelen van Danny Buijs. Het Nieuwsblad is onder de indruk van de prestaties van Janssen. 'De Nederlandse spits trof bij zijn debuut op de Bosuil raak en oogt klaar voor de start van het seizoen. Maar goed ook, want in de Conference League moet het er al 'boenk op' zijn.'

Het Laatste Nieuws schaart zich achter Het Nieuwsblad. 'Minder dan zeven minuten had Janssen nodig om zijn eerste goal op de Bosuil mee te pikken. Dat belooft...', is krant lyrisch over het optreden van de Nederlandse spits.

Ook Antwerp-trainer Mark van Bommel is te spreken over de prestaties van zijn team. Aankomende zondag wacht de eerste echte testkees voor de Belgische nummer drie van het afgelopen seizoen. Drita, de oude bekende van Feyenoord, wacht in de voorronde van de Conference League. 'Net als vorige week heb ik goede dingen gezien', aldus de oefenmeester. 'Misschien niet over de volledige negentig minuten, maar dat kan je ook niet verwachten na amper vier weken voorbereiding. We nemen een aantal positieve zaken en een mooi resultaat mee naar onze eerste Europese wedstrijd van donderdag tegen Drita.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!